Charlize Theron vorbește despre relația cu Brad Pitt

De mai bine de o lună se zvonește că Charlize Theron și Brad Pitt ar avea o relație amoroasă. Actrița a fost prima care a vorbit deschis despre aceasta, transmite stiridinmoldova.com.

După ce cuplul Jolie-Pitt a divorțat, în presa de peste ocean și nu doar, au apărut numeroase zvonuri atribuindu-le actorilor, aproape în fiecare săptămână, câte o nouă iubită sau iubit. Puțini însă au ajuns să le dea crezare. Totuși, atunci când s-a scris despre faptul că Brad Pitt s-a cuplat cu superba Charlize Theron, cei mai mulți au rămas încântați, fiind de părerea că celor doi le-ar sta minunat împreună.

Timp de mai bine de o lună, niciunul din actori nu a venit cu o replică. Câteva zile în urmă, Charlize Theron a fost invitată la emisiunea lui Ellen Degeneeres. Fiind întrebată despre relația cu Brad, actrița, spre dezamăgirea tuturor a recunoscut că între ei nu există nimic, ba mai mult, este singură pe moment. Aceasta a dezvăluit că într-adevăr a comunicat mai des cu Brad Pitt, dar asta doar pentru că lucrează împreună la un nou proiect.