Cum va circula transportul rutier de Ziua Națională a Vinului

Din această seară, de la ora 20.00, dar și în zilele de sâmbătă și duminică, 6 – 7 octombrie, traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare din Capitală va fi suspendat, în perimetrul străzilor Pușkin–Bănulescu-Bodoni. Restricțiile de circulație sunt anunțate în legătură cu Ziua Națională a Vinului, transmite IPN.
Troleibuze de pe rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22 și 28 vor fi redirecționate de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. Alexei Şciusev, București, bd. Dacia și în continuare pe traseele stabilite.
Troleibuzele de pe rutele nr. 30 și 31 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. Vasile Alecsandri, București, str. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și în continuare pe traseele stabilite.
Autobuzele de pe rutele nr. 5, 9, 11, 17 și 46 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. Bănulescu-Bodoni, 31 august, Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și în continuare pe traseele stabilite. Retur – de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. Pușkin, Ierusalim, Bănulescu-Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și în continuare pe traseele stabilite.

Lasă un răspuns