Tehnologii moderne medicale, expuse la Chişinău

Tehnologii medicale de ultimă generaţie, echipamente şi articole de uz medical, produse igienice şi dezinfectante – toate acestea pot fi văzute la o expoziţie internaţională, la care participă circa 80 de companii din zece ţări. Vizitatorii au posibilitatea să testeze unele produse şi chiar să beneficieze de unele investigaţii medicale gratuite, relatează Mesager.
„Este important faptul că la acest echipament se pot efectua investigaţii pentru persoanele cu handicap, mai mult ca atât are o doză de radiaţie foarte mică. De asemenea, se pot testa copii, avem nouă tipuri de mandibulă şi putem să apreciem în dependenţă de vârsta copilului sau a persoanei şi ce tip de mandibulă”, a spus Tudor Ceaicovschi, reprezentant companie.

„Sunt produse destinate pacienţilor cu un dinte lipsă sau mai mulţi dinţi lipsă. Ca implanturi provin din Germania. Oferă foarte multe posibilităţi pentru diferite cazuri. Cu mare succes pot fi trataţi pacienţii cu iritaţii totale spre exemplu, pot primi tratament într-o zi”, spune Vitalie Ciobanu, reprezentant companie.

„Sunt bracheţi, instrumente, tot felul de instrumente pentru diferite etape de tratament ortodontic, inclusiv materiale şi instrumente pentru chirurgie”, a menţionat Constantin Gheţiu, reprezentant companie.

Vizitatorii expoziției vor avea posibilitatea să facă o serie de investigații medicale şi vor putea urmări lecții publice despre modul sănătos de viață şi prevenirea unor maladii.
„Sunt prezenţi cu standuri furnizorii de produse biofarmaceutice, medicamente, tehnologii moderne medicale, cât şi informaţionale, care au un impact în stabilirea cât mai timpurie a diagnosticelor în multe maladii şi în suportul colegilor mei, medicilor de a stabili un tratament cât mai eficient şi calitativ. Există şi o platformă de sporire a gradului de comunicare între liderii comunităţii ştiinţifice”, a declarat ministra Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Svetlana Cojocari.

Expoziţia reuneşte companii din Belarus, Cehia, China, Italia, România, Rusia, SUA, Ucraina și Ungaria. Vizitatorii sunt aşteptaţi la această expoziţie până pe data de 14 septembrie.

Lasă un răspuns