Ghimpu îi amintește liderului PAS: „Maia Sandu l-a votat pe Candu, nu eu, de asta nu trebuie să amăgim lumea”

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, este sceptic în ceea ce privește bunele intenții ale liderilor PAS și PPDA, Maia Sandu, și Andrei Năstase. În cadrul emisiunii Politica, de la postul de televiziune TV 8, Ghimpu a sfătuit-o pe Sandu să nu arunce praf în ochii alegătorilor, cântând deja prohodul actualei guvernări.

”Maia Sandu l-a votat pe Candu, nu eu, de asta nu trebuie să amăgim lumea. Eu vreau să doborâm acest regim, dar unde-i unul nu-i putere, unde-s doi puterea crește”, a declarat Mihai Ghimpu.

În cadrul aceleiași emisiuni, liderul, liberal a mai spus că disensiunile între partidele de dreapta sunt datorate de faptul că PPDA vrea să ajungă în Parlament doar pentru a apăra interesele oligarhilor fugari Victor și Viorel Țopa.

”Trebuie de așezat la masa de discuții pentru a vedea cum se poate de mers în circumscripții ca să învingem, dar dacă cineva se gândește cum să ajungă în Parlament ca să apere interesele lui Țopa, eu nu vreau să particip. Din cauza asta nu este între noi o înțelegere, pentru că la mijloc este Țopa”, a mai spus liderul liberal.

Acesta a amintit și de faptul că, în perioada în care a fost președinte interimar, Viorel Țopa și Val Butnaru, directorul trustului Jurnal, au venit la el să ceară ajutor în lupta cu Vlad Plahotniuc.

Lasă un răspuns