Dosar penal pentru un motociclist din Ocnița, după ce a fost prins beat și fără permis de conducere

Un tânăr din Ocnița a ajuns noaptea trecută pe mâna ofițerilor de patrulare, după ce a fost prins beat și fără permis de conducere. Acesta avea o concentrație de alcool în sânge care depășea de patru ori limita admisă.
Potrivit publika.md, tânărul are 26 de ani și este originar din raionul Ocnița, însă muncește în Chișinău. În momentul în care a fost oprit de ofițerii de patrulare, bărbatul se afla la volanul unei motociclete care nu a fost supusă reviziei tehnice, iar asupra sa nu avea niciun act de înmatriculare a vehiculului.
„Motocicleta a fost transportată la parcarea cu plată, iar persoana la Dispensarul narcologic. Permis de conducere nu avea, a zis că l-a uitat acasă, iar motocicleta nu este înmatriculată. Nu are nici plăcuțe de înmatriculare, nimic”, a spus inspectorul de patrulare, Vitalie Guzun.
Tânărul susține că a cumpărat motocicleta recent, însă persoana care i-a vândut-o a refuzat să-i perfecteze actele pe numele său. Astfel, pentru faptul că a urcat beat la volan, acesta s-a ales cu dosar penal.
Menționăm că angajații Inspectoratului Național de Patrulare desfășoară până în data de 15 octombrie operațiunea „Motociclistul”.

Lasă un răspuns