Proiectul lansat de Vlad Plahotniuc ,,Drumuri bune pentru Moldova” a ajuns în raionul Drochia. Locuitorii a patru sate apreciază drumurile reparate

Proiectul național ”Drumuri bune pentru Moldova a ajuns deja în peste 150 de localități din întreaga țară, inclusiv în raionul Drochia. Până în prezent, au fost reparate drumurile din localitățile Dominteni, Gribova, Baroncea și Popești. Oamenii din aceste sate apreciază calitatea lucrărilor și speră că toate arterele din raion vor arăta ca noi.
”Drumurile reparate în cadrul proiectului ”Drumuri bune pentru Moldova” sunt binevenite pentru cetățeni. De mulți ani de zile nu s-a făcut o astfel de reparație capitală a drumurilor. Cetățenii sunt mulțumiți, lucrările se fac zi de zi», a declarat Ion Dascăl, președintele raionului Drochia.
Amintim că despre lansarea programului național „Drumuri bune pentru Moldova” a anunțat președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc.
Liderul democraților a precizat că acesta este cel mai ambițios proiect de infrastructură de la Independență până în prezent, iar de drumuri reparate vor beneficia toate satele, indiferent de preferințele politice ale primarilor sau locuitorilor acestora.
Din anul viitor, proiectul urmează să fie extins la nivelul drumurilor din centrele raionale.

Lasă un răspuns