Valeriu Munteanu: Susținătorii lui Năstase, îmi cer să mă retrag din cursa electorală

Candidatul Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, îi taxează dur pe susţinătorii liderului PPDA, Andrei Năstase, care îi cer insistent să se retragă din cursa electorală. Candidatul liberal crede că echipa lui Năstase caută deja să se justifice pentru un eventual eşec la scrutinul din 20 mai.
“Un locotenent al lui Andrei Năstase, pe numele lui Victor Ciobanu, un personaj șters, pe care nu îl recunoști pe stradă nici dacă l-ai văzut cu un minut înainte, îmi cere să mă retrag din cursă și apoi mă atacă cu grosolănie. Personajul mănâncă o bucată de pâine de la IPP și a prezentat public, împreună cu Arcadie Barbăroșie, Barometrul de Opinie Publică. Acolo, în timpul prezentării, a zis că eu ar trebui să mă retrag, că așa i-ar fi spus lui rezultatele de la BOP”, scrie Valeriu Munteanu, pe Facebook.
Candidatul liberal crede că Andrei Năstase este slab şi incapabil să adune voturi, fără sprijinul liderului PAS, Maia Sandu.
“Domnilor, voi nu vă dați seama cât sunteți de nevolnici? Păi dacă eu sunt atât de mic și neputincios, cum spuneți voi, cât de slab trebuie să fie candidatul vostru, încât are nevoie de voturile mele ca să nu se facă de râs la aceste alegeri? Cât de neputincios e candidatul vostru, încât i-am luat eu – care aș fi așa cum mă descrieți voi – voturile de care ar avea nevoie? Cât de neputincios e candidatul acesta că ajunge să cerșească voturile mele, el care, de bun ce este, a făcut praf toată „zestrea” de voturi ale Maiei Sandu și nu poate lua din ele nici măcar o zecime, chiar dacă îl plimbă președinta PAS de mână ca pe un școlar repetent și incapabil”, mai scrie Valeriu Munteanu.
Liberalul crede că pretendentul PPDA a rămas blocat în limitele a 10 la sută din preferinţele electoratului.
“Aveți cel mai slab candidat pe care l-ați fi putut avea, de asta a rămas blocat undeva la 10% și nu mai poate ieși de acolo. De asta ați ieșit acum la cerșit. Nici nu mă mir de Năstase, când văd ce locotenenți are. Așa slugă, așa stăpân!”, conchide Munteanu.
Sursa. Evenimentul.md

Lasă un răspuns