John Schinder, mercenarul de presă, plătit de Platon pentru articolele degeneratoare despre Moldova, implicat într-un scandal sexual

Dailymail.co.uk a scris că John Schindler, fost analist la NSA, a trebuit să demisioneze din funcția de profesor la un colegiu naval militar din SUA, după ce a transmis unei femei poze cu penisul său. Cazul a fost raportat de un blogger conducerii colegiului, care a dispus o anchetă internă. Iar Schindler a fost nevoit să plece din funcție.
Publicația a prezentat mărturiile femeii vizate de propunerile libidinoase ale lui John Schindler, dar și mesajele acestuia. Mai mult, femeia, numită Lesley, spune că a primit ulterior amenințări după ce a fost dată în vileag hărțuirea.

Într-un e-mail, despre care se presupune că a fost scris de Schindler, acesta i-a spus lui Lesley că aşteaptă cu nerăbdare să o întâlnească și i se adresează cu ”vulpoaică”. Mai mult, el afirmă că este într-un mariaj netradițional, fără să explice ce are în vedere.

Poza cu penisul și scrisoarea au fost transmise de Lesley unui blogger care le-a făcut publice și a sesizat conducerea colegiului. A urmat o anchetă internă, iar administrația instituției i-a adus la cunoștință lui Schindler concluziile investigației și i-a oferit șapte zile pentru un răspuns, înainte ca să fie luată vreo decizie oficială. Ca urmare, Schindler a preferat să demisioneze.

După acest scandal, Schindler a renunțat pentru un timp să posteze pe rețele de socializare. Dar a revenit ulterior, devenind vocal în special în privința conflictului din Ucraina

Recent, Jonh Schindler s-a făcut remarcat printr-un articol denigrator la adresa Moldovei. Acesta repetă aproape cu fidelitate replicile promovate de Jurnal TV și Renato Usatîi. Portalul telegraph.md a scris că Schindler a fost plătit de către Veaceslav Platon și Mihail Gofman din banii furați din sistemul bancar al țării noastre, ca să arunce cu noroi în Moldova.

Sursa. Politics.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *