Dodon neagă informația lansată de Usatîi, privind excluderea lui Ion Ceban din cursă electorală

Preşedintele Igor Dodon a negat informaţia lansată de liderul formaţiunii “Partidul Nostru”, Renato Usatîi, privind o eventuală excludere din cursa electorală a candidatului socialist la funcţia de primar a Capitalei, Ion Ceban. Într-o intervenţie live, Usatîi a declarat că scenariul excluderii lui Ceban ar fi fost convenit cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc.
“Acest lucru îi poate trece prin cap doar unui om bolnav psihic. Ceban este cel mai bun candidat la funcţia de primar de Chişinău, din ultimii 10 ani. Are susţinerea mea deplină şi va câştiga alegerile”, a declarat Igor Dodon portalului Newsmaker.

Amintim că, în aceeaşi intervenţie live, Renato Usatîi a recunoscut şi faptul că nu va participa la alegerile parlamentare din toamnă, indiferent de rezultatul alegerilor noi pentru primăria municipiului Bălți. Usatîi a spus că pentru a fi înregistrat drept candidat la alegeri, el ar trebui să se prezinte personal la sediul Comisiei Electorale Centrale, lucru imposibil, atât timp cât el este în Rusia. Și asta pentru că justiția din Moldova îl caută pentru organizarea tentativei de asasinare a bancherului Gherman Gorbunțov.

Lasă un răspuns