Autoritățile de la București oferă un grant în valoare de 920 mii euro, pentru reabilitarea scărilor din parcul ,,Valea Morilor”

Primăria municipiului Chişinău va beneficia de un grant în valoare de peste 18 milioane 970 mii lei din partea Consiliului local al municipiului Bucureşt pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor”. Acordul de grant a fost semnat  în cadrul întrevederii primarului general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu cu primarul sectorului 1 al municipiului Bucureşti, Daniel Tudorache.
Pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor”, Consiliul local al Sectorului 1 a municipiului Bucureşti, România va acorda un grant în valoare de peste 920 mii EURO, iar Primăria municipiului Chişinău îşi asumă cheltuielile în proporţie de 5 la sută din valoarea totală a proiectului, ceea ce constituie circa 945 mii lei.

Amintim că pe parcursul zilei de ieri, primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, împreună cu pretorul sectorului centru, Pavel Rusu, se află într-o vizită oficială în capitala României, Bucureşti.

Sursa. UNIMEDIA

Lasă un răspuns