În perioada 7-11 martie peste 2000 de șoferi amendați pentru depășirea limitei de viteză, 77 depistați în stare de ebrietate la volan

3000 de șoferi au fost documentați în perioada 7-11 martie de către angajații Inspectoratului Național de Patrulare, dintre care 2143 de șoferi au fost amendați pentru depășirea limitei de viteză, iar alții 77 au fost depistați la volan în stare de ebrietate, scrie într-un comunicat al INP.

Totodată, inspectorii de patrulare au intervenit la peste 500 de solicitări din partea șoferilor și cetățenilor. În această perioadă au avut loc 16 accidente rutiere grave, soldate cu 2 persoane decedate și 17 traumatizate.

De asemenea, angajații INP au desfășurat o acțiune în scop de a depista conducătorii auto ce se eschivează de la răspundere contravențională pentru încălcările prevederilor RCR. Astfel, polițiștii de patrulare timp de câteva ore au verificat prin intermediul aplicației mobile E-DATA peste 1 500 de autoturisme, fiind întocmite 101 de procese-verbale pentru nerespectarea limitei de viteză, indicatoarelorde semnalizare rutieră și lipsa reviziei tehnice a mașinii.

Lasă un răspuns