Meteo. Vremea se răcește

Săptămâna aceasta vremea se va răci considerabil. Minimele vor ajunge până al -7 grade Celsius și se vor înregistra pe timp de noapte, în partea de nord a țării. Totuși, deși zilele trecute meteorologii anunțau posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, în următoarele zile nu se prevede să ningă, potrivit datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat.
Azi, 8 ianuarie, la nord vor fi cel mult +6 grade, în centru vor fi până la +7 grade, iar la sud, maxim +8 grade, pe timp de zi. Noaptea vor fi între 0 și +5 grade Celsius. Totodată, în nordul țării s-ar putea să plouă slab.

Marți, la sud vor fi maxim +5 grade Celsius pe timp de zi și minim +2 grade noaptea. În centrul țării vom avea cel mult +4 grade și minim +1 grad noaptea. La nord vor fi maxim +3 grade ziua, iar noaptea se va răci până la 0 grade.

Miercuri, joi și vineri vor fi cel mult +1 grad în centru țării, pe timp de zi și minim -4… -6 grade noaptea; la sud termometrele vor arăta cel mult +2 grade ziua și minime de până la -3…-5 grade noaptea; la nord vor fi maxim 0 grade ziua și până la -5… -7 grade noaptea.

Sâmbătă ziua vom avea valori termice de până la +2 grade ziua, la nord; la sud vor fi maxim +4 grade, iar în centru, până la +3 grade. Noaptea minimele termice vor fi între 0 și -5 grade Celsius.

Duminica vor fi maxim +3 grade la nord, pe timp de zi; +4 grade vor fi în centru și cu un grad mai mult, la sud. Noaptea se va răci până la -3… -5 grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *