Festivalul tradițiilor de iarna „GERAR-FEST” se va desfășura pe 20 ianuarie la Mileștii Mici

Pe 20 ianuarie, de la 12:00 până la 19:00, pe teritoriul Combinatului Vinurilor de Calitate Mileștii Mici va avea loc un festival de neuitat dedicat tradițiilor și ritualurilor de iarnă din toate colțurile țării noastre.

Pe lângă prestațiile colorate ale colectivelor și ansamblurilor populare, care vor aminti de toate, chiar și de cele mai vechi tradiții de iarnă, programul festivalului promite să bucure și să impresioneze chiar și pe cel mai versat spectator.

12:00 – 12:30 – Fanfara Moșilor Crăciun

12:00 – 19:00 – Degustarea gratuită a izvarului

12:00 – 19:00 – Excursie în cea mai mare colecție de vinuri din lume

12:30 – 18:00 -Colective populare de la sud, nord și centru, cu colinde și spectacole

15:00 – 15:15 – Parada tradițiilor

18:00 – 18:45 – Concert de neuitat alături de Igor Cuciuc

Fiecare oaspete va primi în dar câte un pahar din ceramică, și va putea degusta câteva tipuri de izvar și chiar să voteze cea mai bună rețetă! La finalul evenimentului organizatorii vor desemna rețeta câștigătoare și vor da premii în cadrul tombolei ce va avea loc la eveniment.

Biletul la festival va asigura accesul și la o excursie interesantă, unde ghizii noștri talentați vor povesti în câteva limbi totul despre colecția unică de 1,5 milioane de sticle, introdusă în Cartea Recordurilor Guiness, dar și alte curiozități despre vinăria Mileștii Mici.

Pe 20 ianuarie, începând cu 11:30 și până la sfârșitul evenimentului, microbuzele marcate cu autocolanta „GERAR FEST” vor porni spre vinăria Mileștii Mici de la cinematograful Gaudeamus.

Prețul pentru călătorie este inclus în costul biletului.

Evenimentul se desfășoară cu susținerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova.

Biletele pot fi procurate pe: https://afisha.md/ro/events/festivals/604/GERAR-Fest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *