Expoziția națională „Fabricat în Moldova” 2018 va avea loc în perioada 31 ianuarie-4 februarie la Chișinău

450 de agenţi economici autohtoni şi de peste hotare vor participa la expoziţia naţională „Fabricat în Moldova” 2018, care va avea loc la Chişinău în perioada 31 ianuarie-4 februarie, sub patronajul Guvernului. În premieră, în cadrul programului de afaceri, se va desfăşura şi primul Forum investiţional la Cahul, pentru şase raioane din sudul ţării şi investitorii din străinătate, relatează Moldova 1.

„Ediţia din acest an se va desfăşura pe o suprafaţă de 3100 metri pătrați. La expoziţie se preconizează că vor participa aproximativ 350 de agenţi economici din toate raioanele republicii ce activează în industria alimentară, ramura vitivinicolă, industria mobilei, industria uşoară, utilaje, tehnică şi aparataje, dar şi instituţii de cercetări ştiinţifice, meşteri populari. Sunt așteptați peste 40 de mii de persoane din Republica Belarus, Ucraina, România, Turcia şi alte ţări”, a declarat președintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea.

„Fabricat în Moldova” este evenimentul cu care debutează anul expoziţional în Republica Moldova. Scopul acţiunii este de a-i susţine pe întreprinzătorii autohtoni, a promova produsele competitive pe piaţa internă şi externă, a atrage investiţii şi a intensifica dialogul public-privat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *