Haz de necaz! Cum se amuză internauții pe Congresul PAS/ VIDEO

Cel de-al doilea congres al „Partidului Acțiune și Solidaritate” nu a trecut neobservat de către internauți. Utilizatorii rețelelor de socializare au hotărât, într-o manieră amuzantă, să-i reamintească liderei PAS despre trecutul său politic, despre cum anunța de pe scenă că aderă la PLDM, dar și despre cârdășia cu PPDA, partid finanțat și controlat de interlopii fugari Victor și Viorel Țopa.

„Într-un video pe YouTube, Orchestra #Țop și #Țop, a realizat o parodie muzicală cu denumirea generică „Partidul părintesc”. Autorii amintesc că Maia Sandu, care se pretinde acum cel mai onest politician din țară, în 2014 făcea parte din echipa lui Vlad Filat, pe când PLDM se afla la putere, iar din BEM se fura miliarde de lei, fără ca poporul să știe ce se întâmplă în sistemul bancar al Republicii Moldova”, comunică portalul Jurnalul.md.

Reamintim că ieri, 10 septembrie, în incinta Teatrului Satiricus „I.L. Caragiale” a avut loc cel de-al doilea Congres al „Partidului Acțiune și Solidaritate” care a durat 3 ore. Este de menționat că o parte a presei a avut acces la eveniment, în timp ce unor surse media incomode le-a fost interzisă intrarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *