Festivalul MustFest a adunat mii de vizitatori la Cricova

Muzică, mult vin şi voie bună la Cricova. Mult aşteptatul Festival MustFest 2017 a adunat ieri mii de vizitatori, care au petrecut alături de prieteni şi artiştii preferaţi.

Vizitatorii au fost întâmpinați cu un pahar de must la porțile festivalului, iar de acolo a început adevărata sărbătoare.

La o astfel de petrecere este greu sa te abții sa nu guști mustul. Mai ales ca licoarea este astăzi vedeta festivalului. Pot să vă spun că este aromat şi gustos și s-ar potrivi bine cu niște bucate tradiționale, pe care le găsiți aici din plin.

Cei prezenţi la eveniment au participat la ateliere de creație și au avut posibilitatea să zdrobească struguri la viteză. Evenimentele au fost organizate chiar în mijlocul podgoriilor. Iar somelierii le-au arătat participanților cum se bea corect vinul. La festival au fost și zeci de meșteri populari, care și-au prezentat creațiile inspirate din ramura vinicolă.

Spre seară în scena au ieșit mai mulți interpreți autohtoni iar cei prezenți la eveniment au putut urmari un întreg altai al vinului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *