Doi copii s-au pierdut ieri în mulțime, de Hramul orașului

Doi copii, o fetiță și un băiețel de 3 și respectiv, 5 ani, au fost găsiți ieri singuri în mulțime de către polițiști. Copii erau fără supraveghere seara, în Piața Marii Adunări Naționale, la sărbătoarea dedicată Hramului orașului Chișinău. Copiii, în timp diferit, au fost observați singuri de ofițerii INP, aceștia anunțînd  public pe scena din PMAN despre identificarea copiilor, iar la scurt timp părinții au fost găsiți.

Pe parcursul zilei de ieri, pentru siguranța și ordinea publică a cetățenilor au fost mobilizate forțe polițienești din subdiviziunile Inspectoratului General al Poliției precum: Direcția Generală Securitate Publică, Inspectoratul Național de Patrulare, Direcția de Poliție a municipiului Chișinău dar și Inspectoratele de Poliție din capitală.

Poliția  atenţionează cetăţenii să manifeste prudenţă sporită faţă de copii în locurile de agrement, amenajate cu ocazia sărbătorilor. INP al IGP vine cu un apel către toți părinții să manifeste o grijă sporită față de copiii lor și să-i supravegheze în permanență.

Lasă un răspuns