Un bărbat din capitală este bănuit că ar fi fost implicat în furtul a 11 sicrie

Un locuitor al capitalei în vârstă de 43 ani este cercetat penal pentru că ar fi fost implicat într-un caz de furt a 11 sicrie dintr-un garaj, închiriat de către o firmă de prestare a serviciilor funerare.

Reprezentanţii firmei au informat acum trei zile angajaţii Inspectoratului de Poliţie a sectorului Botanica despre dispariţia sicriilor şi patru anvelope de automobil, comunicând că în garaj ar fi pătruns prin forţarea lacătului uşii din metal. Potrivit lor, costul sicriilor furate ar fi de peste 30 000 lei.

Astfel au fost întreprinse un şir de acţiuni speciale de investigaţii în cadrul cărora au fost depistate sicriile şi identificat un bănuit. Conform informaţiilor preliminare, acesta ar fi depozitat sicriile într-un container din metal, care se afla pe teritoriul casei a unui cunoscut de-al său. De la faţa locului poliţitşii au ridicat doar şapte sicrie, celelalte patru fiind deja vândute.

Conform legislaţiei penale în vigoare, bănuitul riscă să fie sancţionat penal pentru furt, cu aplicarea amenzii  mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Lasă un răspuns