Victor Gurău: „Natașa, unde-i miliardul?”

Analistul politic, Victor Gurău, dezvăluie într-o postare pe Facebook că jurnalista Natalia Morari și Cristina Guțu (ultima producător general la TV7 n.r.), sunt nepoatele lui Ion Timofei Guțu, cel care i-a oferit protecție lui Platon și a participat la preluarea Moldindconbank de către „raiderul nr. 1 al CSI”.

„Scurt pe doi .., știți voi oare „că verișoarele Natalia Morari  și Cristina Guțu sunt nepoatele lui Ion Timofei Guțu, omul, care a fost și rămâne a fi „крыша” politică de naștere a … lui Veaceslav PLATON”! Și asta pe când Ion Timofei Guțu era Vice Prim Ministru, Ministrul Economiei RM. Ion Guțu e „personajul politic” ce a protejat împreună cu Talmaci.., un început glorios de acaparare a Moldoindconbank, de către Veaceslav Platon. Declar acest lucru, ca și fost acționar la acestă instituție bancară”, a scris Gurău pe pagina de Facebook.

În aceeași postare, analistul se adresează Nataliei Morari, ironic, la final, „Alo, Natașa, unde-i miliardul?”. De menționat că jurnalista a fost suspectată mereu de relații cu diferite cercuri de la Moscova. Ea a fost suspectată că ar avea legături și cu Platon după ce a organizat 2 emisiuni Interpol cu Mihail Gofman și l-a promovat insistent pe fostul angajat CNA considerat omul lui Platon, dar folosit și de clanul Țopa pentru critici în adresa guvernării.

În diferite cercuri se vorbește că Natalia Morari ar fi apropiată de oligarhii Victor și Viorel Țopa, care sunt reprezentați la Chișinău, neoficial, de Platforma DA și liderul acesteia, Andrei Năstase. Această idee a fost reactualizată și după au apărut dovezi care demonstrează că fostul premier, Vlad Filat, condamnat la 9 ani de închisoare, avea și are legături strânse cu Victor Țopa. Filat a fost lider PLDM și este un apropiat al concubinului Nataliei Morari, Chiril Lucinschi.

sursa

Lasă un răspuns