Se trece peste orice limite! Postul Jurnal TV numește tinerii din Moldova „idioți”, „târfe politice” ori îi compară cu naziștii

Postul de televiziune Jurnal TV al oligarhului fugar Victor Țopa încalcă orice limite ale deontologiei profesionale și mai ales, a bunului simț. Acesta a trecut la injurii la adresa oamenilor, dar și la gesturi indecente cu conotații sexuale în emisiuni care pot fi privite de copii mai mari de 12 ani.

La emisiunea „Ora de ras” din 31 iulie, tinerii din Republica Moldova sunt numiți „idioți”, „târfe politice” și, mai mult, sunt comparați cu naziștii, în aceeași emisiune fiind vizibile simbolurile naziste, interzise prin lege. În aceeași emisiune locuitorii orașului Orhei sunt numiți „rătăciți” pentru decizia lor democratică de a-și alege primarul, iar un jurnalist este numit „vită cu barbă”.

La adresa unor politicieni sunt aduse injurii precum „jivină”, „animal”, „bleg”, „râs”, iar la finalul emisiunii sunt prezentate gesturi obscene, cu conotație sexuală, asta deși poate fi privită de copii de la 12 ani. Injuriile la adresa cetățenilor Republicii Moldova par a fi o răzbunare pentru că aceștia nu susțin interesele politice ale patronilor Jurnal TV. Chiar autorii emisiunii se plâng că oamenii susțin în continuare guvernarea și nu țin cont de criticile aduse de ei la televizor.

Lasă un răspuns