Orheienii la adresa Jurnal TV, care i-a numit „rătăciți” și „bătuți cu leuca în cap”: Sunt niște mediocri

Televiziunea oligarhului fugar Victor Țopa, Jurnal TV, a jignit 33 de mii de orheieni, numindu-i „rătăciți” și „bătuți cu leuca în cap”. Sunt niște „pseudo-jurnaliști” și „oameni mediocri” a fost reacția orheienilor, care i-au huiduit miercuri și pe „paraziții” Țopa.

„Este un canal noi știm de care, la cheremul a doi hoți fugari din Republica Moldova”, a declarat președintele fracțiunii majoritare din consiliul orășenesc Orhei, Pavel Verejanu în timpul unui miting la Chișinău.

„Paraziții, mincinoșii” a fost reacția oamenilor la adresa atât a Țopilor, cât și a lui Constantin Cheianu și Anatol Durbală care i-au jignit pe orheieni. Iar Verejanu a condamnat comportamentul celor doi „pseudo-jurnaliști” și „oameni mediocri” care i-au jignit pe orheieni, numindu-i „rătăciți” și „bătuți cu leuca în cap”.

Amintim că la ultima emisiune „Ora de ras”, televiziunea lui Țopa i-a jignit nu doar pe orheieni, dar și pe tineri, pe care i-a numit „idioți”, „târfe politice” și comparați cu naziștii. Iar toate acestea pentru că oamenii susțin în continuare guvernarea și nu țin cont de criticile aduse de ei la televizor.

sursa

Lasă un răspuns