Nu ratați în acest weekend Festivalul Gustar!

Pregătirile pentru festivalul „GUSTAR”, care se va desfășura în perioada 5-7 august 2016, în satul Furceni, Orhei, în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, sunt finalizare, iar oganizatorii așteaptă cu drag oamenii să vină.

Cele două scene au fos amenajate, podișoarele peste Răut au fost instalate iar organizatorii au pus la punct ultimele detalii care vor completa atmosfera. În parteneriat cu Ministerul Mediului, bazinul râului Răut pe segmentul Podul Nou (la nord de s. Furceni) – Podul Vechi (s. Furceni) – s. Trebujeni a fost salubrizată de către 40 de activiști și voluntari, astfel încât zona să fie într-o deosebită curățenie.

Timp de 3 zile, oaspeții vor savura muzică bună pe două scene, un cadru natural superb cu suprafața de 8 hectare și un spectru larg de activități pentru toate categoriile de vârstă și pentru orice preferințe culturale.

Biletele pot fi cumpărate online sau la telefon. Pentru informații și rezervări de bilete doritorii de a mrge pot găsi pe www.gustar.md, www.biletonline.eu sau la telefon: 022 233 898. Locuri pentru camping pot fi rezervate în una dintre cele 3 zone de pe Peninsula Vacanței: # Young zone, # Friend zone sau # Family zone.

Festivalul GUSTAR este realizat de „Sens Music” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Partenerul evenimentului este Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

Lasă un răspuns