Incendiu la o stație electrică! Pompierii au intervenit cu patru autospeciale// VIDEO

Pompierii au fost solicitați în această dimineață pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit la o stație electrică nefuncțională, situată pe teritoriul fostului Institut Energetic, în apropiere de municipiul Chișinău.

Potrivit Serviciului Situații Excepționale, apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 10:30 minute. La fața locului au fost îndreptate patru autospeciale de stingere. Ajunși, pompierii au stabilit că flăcările au cuprins o stație electrică în apropiere de localitatea Băcioi, la ieșirea din capitală.

Salvatorii au reușit localizarea incendiului către ora 11:24 minute, fără ca arderea să obțină răspândire. În urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite de către inspectorii supravegherii de stat a măsurilor contra incendiilor.

Conform informațiilor operative, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 77 de situații, lichidând  peste 34 focare de vegetație și miriște arsă.

Lasă un răspuns