Unimedia și Jurnal au publicat o știre falsă! Ala Nemerenco infirmă că a plecat din PPEM după decizia Consiliului Național

Presa controlată de oligarhul Victor Țopa, dar și cea cumpărată de Vlad Filat manipulează din nou opinia publică. Portalurile jurnal.md și Unimedia au scris că vicepreședintele PPEM, Ala Nemerenco a părăsit formațiunea din cauza deciziei conducerii formațiunii de a coopera cu actuala guvernare. În realitate, Ala Nemerncio susține că decizia sa a fost luată cu mult timp înainte și ține de activitatea sa profesională.

Demisia din funcția de vicepreședinte și de membru de partid a fost anunțată oficial duminică la Consiliul Național Politic al PPEM, când Iurie Leancă a anunțat că face coaliție cu majoritatea parlamentară, însă Nemerenco și-a depus demisia acum câteva săptămâni.

Ala Nemereno a spus pentru Sănătate INFO că decizia ține de activitatea sa în domeniul sănătății pe plan internațional. „Deocamdată rămân în Consiliul Municipal Chișinău, în calitate de membru al Platformei Electorale PPEM – Iurie Leancă, așa cum am fost votați”, a spus Nemerenco.

 

Lasă un răspuns