Un bărbat din Ungheni a murit în timp ce aștepta medicul

Tragedia în satul Corneşti, Ungheni. Un bărbat de 62 de ani a decedat în la ușa spitalului, în timp ce aștepta medicul, scrie unghiul.info. Sursa menționează că bărbatul s-a prezentat la Centrul Medical pentru că se simțea rău, însă nu s-a adresat nimănui, ci a așteptat să vină medicul.

„Bărbatul decedat ştia că eu obişnuiesc să vin la serviciu pe la ora 7, deşi ziua de muncă începe la ora 8. Anume în ziua dată am venit pe la 7.50, am avut de aranjat nişte treburi, pentru că urma să plec la Chişinău cu chestiuni de serviciu”, spune directoarea Centrului de Sănătate, Natalia Chirinciuc-Munteanu.

Bărbatul ar fi suferit de mai multe boli, iar cauza decesului ar fi fost insuficienţa cardiacă. „A suferit anterior un infarct, avea bronşită cronică obstructivă. Era în perioada caniculară şi nu înţeleg de ce nu a chemat ambulanţa acasă, ori cel puţin să aştepte afară, să nu facă efort fizic până la etajul doi, unde se află cabinetul medicului”, mai spune medicul.

Pacienții care erau la spital spun că ambulanţa şi poliţia ar fi venit cu mare întârziere. Cel puţin, oamenii legii s-ar fi prezentat la Centrul de Sănătate pe la ora 9.40.

Lasă un răspuns