Opinie: Usatîi s-a întâlnit cu Plahotniuc pentru a cerși de la el vreo 2-3 milioane

Liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi s-ar fi întâlnit cu prim-vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc pentru „a cerși de la acesta vreo 2-3 milioane ”. De această părere este activista civică, Maia Laguta, care a publicat un mesaj în acest sens pe rețelele de socializare.

„N-are rost pentru el (n.r. – Renato Usatîi) să protesteze și să facă gălăgie, pentru că oricum nu participă la alegerile prezidențiale, la fel cum n-are nici un interes să facă gălăgie pentru un alt candidat, mai ales că nimeni nu va ieși cu el la proteste. Pe lângă aceasta, el nu se cam avântă să arunce banii în vânt, dacă tot declară că are probleme… De aceea, a hotărât să ceară de la Plahotnicu o „taxă” pentru smerenia sa. Nu i-a ieșit însă”, scrie Laguta.

Activista se arată convinsă de faptul că Usatîi a cerșit acești bani de la Plahotniuc. Declarațiile scandaloase în presă au fost făcute pentru a-l întrece pe Plahotniuc, în caz că acesta ar avea înregistrările discuției, susține Laguta.

Reamintin că recent, liderul „Partidului Nostru” Renato Usatîi a declarat în platoul unei emisiuni televizate că Vlad Plahotniuc i-a propus 1,5 milioane de dolari SUA pentru ca acesta să părăsească politica din Moldova și, în general să plece din țară.

Lasă un răspuns