Estrada rusească îl vrea la libertate pe Shor. Baskov s-a alăturat campaniei// FOTO

„Eliberați-l pe Shor” – este mesajul cu care mai mulți interpreți din estrada rusească au postat pe rețele de socializare poze în susținerea primarului de Orhei. După Filip Kirkorov, cu mesajul „Eliberați-l pe Sor” s-au fotografiat Nikolai Baskov, dar si Alexandr Buinov.

Aceștia au postat pozele pe paginile lor de socializare. Începând cu săptămâna trecută, când primarul de Orhei, omul de afaceri Ilan Shor, a fost reținut țntr-un dosar CNA pentru escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani, susținătorii au pornit o campanie prin care cer eliberarea acestuia.

Olga Orlova, vedetă din Rusia, a lansat și ea mesaje în care îi încurajează pe moldoveni să susţină eliberarea lui Ilan Shor. Vedeta este de părere că justiţia trebuie să fie efectuată în baza faptelor şi a dovezilor.

Eliberarea lui Ilan Shor a fost cerută şi de interpreta Katia Leli, care este o prietenă apropiată a soţiei acestuia, Jasmin. Vedeta spune că Ilan Shor este un „om bun, respectat şi educat, care îşi iubeşte familia”.

baskov_free_shor filip-kirkorov

Lasă un răspuns