Anatol Durbală și Olesea Sveclă își joacă azi nunta

Actorul și regizorul Anatol Durbală se căsătorește astăzi. Aleasa inimii este o fostă discipolă de a sa, actualmente colegă de breaslă pe scenă, Olesea Sveclă.

Cei doi sunt actualmente și colegi la același post TV. Anatol Durbală spune că a cunoscut-o pe Olesea cu mult timp înainte de facultate, și nici prin cap nu-i putea trece că vor deveni pereche. „Fiind profesorul ei în facultate, chiar nu era nimic, ba din contra – foc și pară! ”, povestește actorul.

Cuplul a povestit, în cadrul unei emisiuni la postul Jurnal TV, că inițial porniseră de la ideea că nu își doresc o nuntă, ca organizarea acesteia să le fure de fapt mult timp și nervi. „Am ajuns la ideea că facem totuși un soi de nuntă. Nu pot să înțeleg cum pentru cineva nunta poate fi plăcere – când de fapt e așa un stres. E un spectacol mare o nuntă”, au declarat cei doi.

Anatol Durbală este actor cu renume al Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Chișinău, dar și al altor teatre de la noi. Unul dintre prezentatorii emisiunii „Ora de Ras” de la Jurnal TV, Durbală este și regizor de film. Olesea Sveclă este și ea actriță la Teatrul Național, iar de câteva luni este coprezentatoarea emisiunii „Deșteptarea de Weekend” la Jurnal TV.

Foto: pentruea.md

Lasă un răspuns