Violențe și victime la EURO 2016. Cel puțin doi suporteri în stare critică

Cel puțin doi suporteri au fost răniți în urma incidentelor violente din Marseille. În total, cinci persoane au fost rănite și șase arestate, potrivit Antena3.

Scene violente au avut loc ieri în Marsilia, cu fanii Rusiei în prim-plan, cu câteva ore înainte de debutul formaţiei lui Leonid Slutski la turneul final al Campionatului European. Presa susţine că un suporter al naţionalei pregătite de Roy Hodgson a suferit un stop cardiac după ce a fost urmărit şi bătut de ultraşii ruşi.

Ameţiţi de alcool, suporterii englezi şi ruşi aflaţi în Franţa au fost implicaţi în mai multe incidente. Confruntările dintre fanii celor două formaţii s-au petrecut în Centrul Vechi din Marsilia. Este a doua zi de confruntări violente între fanii celor două naţionale.

Oraşul a devenit scena unui adevărat război între ultraşii englezi şi ruşi. Un alt englez se luptă între viaţă şi moarte şi este resuscitat de către poliţiştii francezi după ce a fost atacat şi bătut crunt de ruşi. Presa scrie că ruşii erau înarmaţi cu cuţite şi cu alte arme artizanale.

Lasă un răspuns