Un bărbat din Strășeni a suferit o hemoragie puternică după ce a făcut o criză la Secția de Pașapoarte din Iași

Un bărbat din Strășeni a fost la un pas de moarte, marți, din cauza aglomerației de la secția de Pașapoarte din Iași. Se pare că bărbatul a făcut o criză și a căzut, lovindu-se la cap. În urma impactului puternic, acesta a suferit o hemoragie. Cei din jurul lui au sărit să îl ajute, scrie ziaruldeiasi.ro.

Sute de oameni au mers ieri cu noaptea în cap să prindă rând la Pașapoarte, majoritatea fiind cetăţeni din Republica Moldova. Din cauza oboselii, la orele amiezii unui bărbat i s-a făcut rău și a căzut cu capul de gresia de la intrarea în instituția aflată pe Bulevardul Primăverii.

Cei de la Ambulanță au spus că în cazul victimei de la Pașapoarte, apelul a fost făcut la ora 13:27, iar echipajul a ajuns la ora 13:32. Se pare că bărbatul a făcut o criză de epilepsie și a căzut, lovindu-se la cap. În urma impactului puternic, acesta a suferit o hemoragie. Cei din jurul lui au sărit să îl ajute.

Sute de ieșeni și de moldoveni vin zilnic ori de la miezul nopții, ori de pe la ora 4 dimineața, la sediul de pe Bulevardul Primăverii din Iași pentru a-și face pașapoartele. Aceștia dorm pe unde apucă, stau în înghesuială ori li se face rău.

Lasă un răspuns