Mocanu: Plahotniuc a comandat arestarea lui Shor pentru că are angajamente față de Occident și SUA

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Antimafie, Sergiu Mocanu, a declarat că Vlad Plahotniuc şi-a aplicat lui însuşi o lovitură, prin arestarea lui Ilan Shor, deoarece lumea criminală nu-l va ierta. Despre aceasta Mocanu a vorbit în emisiunea sa „În direct cu Sergiu Mocanu”, de pe canalul său de Youtube, miercuri, 29 iunie.

Sergiu Mocanu afirmă că în spatele lui Shor stă lumea criminală de la Moscova, iar arestarea primarului de Orhei s-ar fi produs fiindcă Plahotniuc şi-a luat anumite angajamente faţă de Occident şi SUA, scrie adevarul.ro.

În aceste condiţii, ca să nu pară că el se răfuieşte pe Filat, acesta ar fi comandat arestarea lui Shor, pentru a demonstra că justiţia funcţionează. În rezultat, să obţină în continuare sprijin politic şi financiar de la europeni.

Referind-se la un interviu recent acordat de Mihail Gofman, liderul MPA e de părere că fostul angajat al CNA a fost un instrument în mâinile lui Filat şi Shor, iar acum încearcă să transmită un mesaj unora, că dacă se apucă de dânsul, el va vorbi. „Denunţurile pe care le va face Shor vor fi şi pe numele lui Gofman”, menţionează politicianul.

Mocanu este convins că dreapta nu va avea un candidat comun prezidenţiale, în spatele Năstase fiind alte interese decât cele româneşti şi europene.

Lasă un răspuns